Претставник за Словенија

Јуре Бобнар
Телефон +386(0)31336380
Пошта: bobnar@gms-systeme.com

GMS-Bautechnik

GMS-Bautechnik е основана во 2000 година. година. Оттогаш, пазарот се одгледува во Австрија и околните земји.

Фокусот на палетата на производи е на механичко и хемиско прицврстување. Во оваа област се обработуваат посебни проекти за изградба на патишта и мостови.

Покрај тоа, GMS-Bautechnik нуди и широк спектар на лесни сврзувачки елементи за сува и внатрешна конструкција.
Програмата е заокружена со висококвалитетни алатки за дупчење и електрични алати.

Тест извештаи од признати институти и одобренија од ЕТА се достапни за сите тешки прицврстувачи.

Седиштето на компанијата е од 2006 година. во Клагенфурт, Sonnengasse 13. Во близина има добро снабден централен магацин.

2021. Филијалата на GMS е основана во Љубљана. Со г-дин Јурет Бобнар, истакнат експерт за преработка на словенечкиот и хрватскиот пазар, би можело да се победи.

Преземете PDF

Компетентност на GMS за решавање проблеми на лице место

Важна безбедносна карактеристика е високата квалификација на нашите партнери и клиенти. Техничарите за апликации GMS му ги даваат на процесорот сите потребни инструкции и му даваат поддршка при изборот на вистинскиот производ или директно на градилиштето или во самата компанија.Искуството и високите технички стандарди играат важна улога. Дизајнот и индивидуалните пресметки на сидра, како и поддршката во управувањето со проекти ја комплетираат нашата понуда.

Сидра за уреди за враќање

Нашата услуга детално:

  • Дизајн на склопување

  • Демонстрација на инсталација на лице место

  • Тест за извлекување на шпилка на лице место

  • Обука за производи

  • Технички совет за апликација

  • Пресметка

  • Основи на ЕТА (одобрувања)

Бетонски завртки